KURUMSAL

27 yıldır üniversite kütüphanelerine ve bilgi merkezlerine, kitap güvenlik ve otomatik ödünç iade sistemleri ile birlikte teknik destek hizmetleri sağlayarak, kütüphane kullanıcılarına daha iyi ve güvenilir hizmet verilmesine katkıda bulunuyoruz.

1996 senesinde 3M firmasının yetkili satıcısı olarak başlayan sektör ile olan bağlarımız gün geçtikçe artarken, kütüphanelere ve bilgi merkezlerine doğru ve güvenilir ürünler sunmaya devam etmekteyiz.

Dünya kütüphaneleri ile çalışan ve sektörde başarılı olan iki firmanın birlikteliği, 2016 yılında bibliotheca firmasının 3M Kütüphane bölümünü satın alması ile başladı.

Gemini Bilgi Teknolojileri, bibliotheca firmasının Türkiye’deki tek yetkili temsilcisi olarak çalışmalarına devam etmektedir. Bu birliktelik ile sektördeki konumumuzun daha yukarı noktaya taşınacağına inanıyoruz.

Kütüphanelere ve bilgi merkezlerine, geniş ürün yelpazemiz ve çok daha özel ürünlerimiz ile birlikte hizmet vereceğimizi duyurmak bizi çok mutlu ediyor.